Wimbledon ipak eliminisao Đokovića: Poster zbog kog su mnogi navijači bijesni

Vjerovali ili ne Novaka Đokovića nema na zvaničnom posteru turnira. Kako to objasniti? Pa, ne postoji pravi način osim da žele da mu pokaže da nije toliko omiljen. Favorit publike bez izuzetka je Carlos Alcaraz, a sa njim se na posteru od aktivnih igrača nalazi još Coco Gauff.

Njih dvoje jesu budućnost tenisa i narednih 10, 15 godina bi trebalo da se pitaju za sve velike titule, ali sedmostruki šampion nije zaslužio da ga tako zanemaruju. Ne može čovjek, a da se ne zapita šta će biti kada jednom bude završio karijeru. Da li će biti zaboravljen i skrajnut?

Đoković za te trivijalnosti malo mari, ali su mnogi navijači jednog od najboljih tenisera svih vremena bili uvrijeđeni kada su vidjeli to na internetu. Ipak, šta će biti kada vide da u samom kompleksu nisu smatrali da je potrebno da prikažu novu verziju gdje su uz Rogera Federera, Bjorna Borga, Serenu Williams, Stefi Graff prikazani Novak Đoković i Elena Ribakina.

Na internetu ona postoji, ali ne i na samom kompleksu. I upravo ovaj primjer dobro pokazuje ophođenje prema sedmostrukom šampionu, ali to mu je kroz godine samo davalo veće motive.

Ipak, Novak ima 14 dana da još jednom pokaže zbog čega je jedan od najvećih, ako ne i najveći svih vremena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *