Navijači upali u motel i zatekli igrača usred orgija. Prebili ga i potjerali iz kluba

VEZNJAK Corinthiansa Luan (30) stradao je pod šakama navijača vlastitog kluba. Ultrasi Corinthiansa pretukli su ga u utorak nakon što su upali u jedan motel u Sao Paulu te ga tamo zatekli usred orgija. Kako pišu brazilski mediji, navijači su bili jako nezadovoljni njegovim ponašanjem jer nije nastupio za Corinthians od veljače prošle godine, a redovito prima plaću.

Naime, Luan je u klubu od 2020. godine, ali sada već gotovo pa godinu i pol ne igra jer se "svojim ponašanjem izvan i na terenu zamjerio najžešćim navijačima brazilskog kluba", navode tamošnji mediji. Zbog toga su ga treneri izbjegavali stavljati u igru, odnosno da se i oni ne bi zamjerili navijačima. Ukupno je Luan u preko tri godine sakupio 80 nastupa.

Ultrasi su već neko vrijeme zagovarali Luanov odlazak iz kluba, ali on je bio odlučan odraditi ovu sezonu do kraja i onda otići po isteku ugovora. Ipak, to se sada promijenilo nasilnim putem. Kad su ga uhvatili usred orgija s još četiri prijatelja i pet prijateljica, kako navode brazilski mediji, pretukli su ga i natjerali da raskine ugovor. Policija istražuje slučaj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *