Messi doveo zeta u svoj novi klub, odmah na početku ušutkali su kritičare

Leo Messi će igrati za Inter Miami nakon razlaza sa PSG-om, a transferom Argentinca, klub pod pokroviteljstvom Davida Beckhama ojačao je i na juniorskom nivou i povećao svoju "koloniju" Gaučosa.

Jedan od novozaposlenih u klubu iz Miamija je Julián "Tuli" Arellano, prenose argentinski mediji. On je niko drugi do suprug Marije Sol Mesi, sestre argentinskog asa Lionela Messija, piše La Nacion.

"Tuli" Arellano, rodom iz Rosarija, angažovan je u stručnom štabu U-19 tima Intera iz Miamija, gdje je glavni trener Venecuelanac Aday González.

Tim iz Floride do 19 godina nedavno je osvojio Južnu diviziju United Premier Soccer League (UPSL), a Messijev zet je pozirao sa trofejem i postavio objavu na Instagram, uz poruku i za one koji ga smatraju oportunistom.

"Preokreti života! Danas uživam u tome i onome što sam najbolje naučio u životu. Sreća dolazi kroz naporan rad. Uspjeh ne dolazi slučajno. Zahvaljujem se onima koji su me uvijek podržavali. Ostali mogu da govore šta hoće. Mi smo šampioni!" , napisao je Arellano na svom nalogu, a prati ga 61.000 ljudi.

Julián "Tuli" Arellano je odrastao, poput Lea Messija i njegove porodice u naselju La Bajada, u Rosariju. On je dugi niz godina u vezi sa Marijom Sol Messi, Leovom sestrom, a često se pojavljivao na porodičnim fotografijama Lea i Antonele.

Njegov LinkedIn profil pokazuje da radi kao trener u Interu Miamiju. Osim toga, sebe opisuje kao "Investitora u kriptovalute, NFT i digitalno zlato".

U prošlosti se bavio malim nogometom iz četvrti La Bajada, sa kojom je osvojio prvenstvo grada Rosarija.

Istovremeno, Arellano je osnivač kompanije "Special Fan", platforme koja vas, prema LinkedIn-u, "približava vašim idolima više nego ikada prije!".

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *